Malasolca a la Bia

de Bya Ralu in Pastrav, 31 Iul 2018 | 3359 vizualizari

 

Am acceptat si eu  Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pastrav eviscerate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 mana de rosii cherry
  • 8-9 cartofi(as fi preferat mai mici da nu am gasit )
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • condimente pentru peste
  • Pentru mujdei:
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri de smantana grasa
  • marar proaspat
  • ulei
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malasolca a la Bia:

Pestele se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tava de ceramica.

Punem usturoiul lasat intreg, cartofii peste care presaram sare si rosiile cherry.

Se stropesc cu ulei de masline, se pune apa, se acopera cu folie si se da la cuptor pentru 30 minute.

Se indeparteaza folia si se mai lasa circa 10 minute.

Pentru mujdei:

Se piseaza usturoiul, se pune putina sare si putin ulei si se freaca bine, pana se face o pasta.

Se pune smantana si marar tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Malasolca a la Bia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Malasolca a la Balan, cu rosii confiate