Macrou prajit cu sos oltenesc

de madi_marin in Peste, 17 Feb 2010 | 9908 vizualizari

 

E foarte bun sosul asta la peste de orice fel....

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de macrou (se poate si alt peste)
  • 2 linguri cu amidon
  • sare
  • piper
  • ulei
Pentru sos:
  • 2 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu sos oltenesc:

Fileurile se sterg bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau prin amidon , apoi se strang sub forma de rulou si se fixeaza cu scobitori. Se pun la prajit in mai mult ulei la foc mai mic, ca sa se poata patrunde bine.

Se prepara sosul : se spala rosiile si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari . E o metoda simpla, la urma ramanand doar coaja curatata bine de miez. Miezul se amesteca cu usturoiul ras si el pe razatoarea cu ochiuri mici, cu sare si o lingura cu ulei.

Se servesc rulourile cu sosul de rosii cu usturoi.

TIPS-URI

1

In sos se pot pune smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu sos oltenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

dicarmencitta1957 1

18.02.2010, 11:37

Si eu sunt fan peste

angelmic 1

18.02.2010, 15:42

Pt mine macroul este pestele preferat! Multumim de reteta!

madi_marin 1

18.02.2010, 16:07

sper sa va placa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de somn pe pat de legume si sos de smantana