Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de laura_n in Multicooking, 17 Apr 2019 | 5017 vizualizari

 

Ca un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Macroul este un peste accesibil, iar sosul de rosii cu masline, foarte gustos si potrivit pestelui in general.Am apelat la Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune si as vrea sa va spun cu mana pe inima, totul a fost gata in 10 minute. Perfect pentru pranz, mai ales cand nu vrei sa petreci ore gatind, dar si supraveghind mancarea.
Oferta actuala si mai multe informatii utile despre acest aparat, gasiti aici »» http://bit.ly/2CJ6HRs

 

INGREDIENTE

  • 4 -5 buc macrou
  • sare
  • 50 gr masline kalamata
  • 100 gr rosii cherry
  • 400 ml passata rosii
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • optional:
  • pudra de chilli
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.  

Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.

Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.

Se adauga ceapa verde si cateva rosii. Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry. Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.

Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute. Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.

Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios! Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.

Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

puteti alege si alt tip de peste, in functie de ce si cum va place. Mie personal, macroul mi se pare perfect cu acest tip de sos

2

preferabil sa folositi niste masline naturale, de calitate, sa fie gustoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune