Macrou in crusta de malai

de MotanLaOale in Peste, 13 Apr 2012 | 4543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • malai
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in crusta de malai:

pestele se curata, se taie capul si se spala bine.

Se portioneaza si se presara cu sare.

Se lasa la scurs 15-20 minute.

Se tavalesc bucatile prin malai bine bine si se prajesc in ulei incins.

Se intoarce pe toate partile pana este facut si rumenit frumos.

Se serveste cu lamaie sau mujdei de usturoi si mamaliga.

Eu mamaliga nu am apucat sa fac.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou Venetian