Macrou "imbracat" in foi de varza acra

de Bucataras Medi in Peste, 25 Mar 2011 | 5573 vizualizari

 

Pentru ca este ziua de Buna Vestire si pentru ca se mananca peste nu puteam sa nu pregatesc ceva peste ....................asa ca va invit la masa,va astept , sunteti invitatii mei.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 8 frunze de varza murata
  • zeama de lamaie
  • 1 pahar vin alb sec
  • cimbru
  • ulei de masline
  • sare,piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou "imbracat" in foi de varza acra:

Curatam si apoi spalam bucatile de peste.Presaram cu sare si piper fiecare bucata de peste atat pe interior cat si pe exterior.Stropim cu zeama de lamaie si apoi "imbracam" fiecare bucata de peste in parte in cate 2 foi de varza murata care au fost spalate si desarate in prealabil.Condimentam cu cimbru.Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam pestele  si turnam apoi vinul si un pahar cu apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 30 min. dupa care scoatem folia , stropim cu sosul din tava bucatile de peste si dam la cuptor pana cand totul este bine facut si rumen.

Este delicios .

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou "imbracat" in foi de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

silvae 1

16.04.2011, 21:13

mi se pare f interesanta reteta, luni am sa o fac si eu

adry88 1

06.05.2011, 15:56

Ina 1

22.11.2012, 21:24

eu abia acum vad reteta asta Trebuie incercata
Bravo, Medi', scumpa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde