Macaroane cu branza si conopida

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 10 Oct 2015 | 4386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida cu tot cu frunze, curatata si taiata in 4
  • 4 fasii Pancetta
  • 500 grame macaroane
  • 200 grame branza Cheddar
  • oregano
  • rozmarin
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 grame Creme fraiche
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si conopida:

Conopida se fierbe in apa cu sare impreuna cu macaroanele 5-6 minute. Se scurg pastrand o parte din apa in care au fiert. Se tranfera intr-un vas pentru cuptor, se zdrobesc usor  si se amesteca cu branza Cheddar rasa, apa in care au fiert, creme fraiche si 2 catei de usturoi pisati. 

Pancetta se prajeste intr-o tigaie fara ulei cateva minute, pana devine crocanta. 

Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc feliile de paine, pancetta, oregano, rozmarin, cimbru, restul de usturoi, sare si piper, iar la final 1 lingura de ulei de masline. 

Se toarna pesmetul in vasul cu macaroane, acoperind toata suprafata vasului. Se gatesc 10 minute in cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Bunica 1

10.10.2015, 17:01

Macaroane cu brânză da,conopidă ba!

Anett 1

10.10.2015, 17:15

Wow super combinatie!

RuxyRux 1

10.10.2015, 23:23

O idee grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dominoise