Macaroane a la carbonara

de dana1986 in Paste, 16 Mai 2011 | 8090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr macaroane
  • 100 gr unt
  • 300 gr bacon
  • 300 ml smantana
  • sare
  • piper
  • branza sau cascaval ras(eu am folosit mozzarela)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane a la carbonara:

Macaroanele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Cand s-au fiert se scurg de apa fierbinte, se clatesc cu apa rece, dupa care se pun intr-o strecuratoare circa 5 minute pentru a se scurge bine de apa.

Baconul se taie in bucati potrivite si se pune la prajit impreuna cu untul. Cand acesta s-a prajit se adauga smantana, sarea, piperul(dupa gust) si macaroanele. Se amesteca si se servesc calde. Deasupra se adauga cascaval ras. POFTA BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane a la carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca