Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 8 Sep 2018 | 2549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame branza Paneer
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir proaspat
  • 1 lingurita seminte cumin
  • 70 grame pasta de tomate
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 1 lingurita piper Cayenne
  • 1/8 lingurita turmeric pudra
  • 1/2 lingurita garam masala (mix de condimente)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel/ coriandru proaspat pentru servit
  • cateva lipii/tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi:

Se taie branza in batoane. Ceapa, rosia si ardeiul se taie julienne, iar ghimbirul se da pe razatoarea mica.

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-un wok/ tigaie la foc mediu si se prajeste branza pe toate partile pana devine aurie, usor bruna. Se transfera pe o farfurie. 

Se incalzeste 1/2 lingura de ulei in acelasi wok si se adauga ceapa, rosia, ghimbirul si ardeiul. Se soteaza 2 minute. Se transfera pe o farfurie.

In acelasi wok, se adauga restul de ulei impreuna cu semintele de cumin si se lasa cateva secunde, apoi se adauga pasta de tomate. Se soteaza 1-2 minute. Se adauga condimentele pudra si se mai soteaza 1 minut. Se adauga ketchupul si sare si se amesteca bine. Se adauga legumele si branza inapoi in wok si se amesteca bine, apoi se adauga sucul de lamaie. 

Intre timp, se incalzesc lipiile pana devin maleabile. Se umplu cu mixul obtinut anterior si patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]