Lipie umpluta

de Dianaaa in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 5476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 2 lipii(eu le-am facut de casa: 50%faina alba-50%faina integrala, apa, sare, zahar, drojdie, ulei)
  • varza
  • sos tzatziki
  • mustar
  • 1 ou fiert
  • cascaval
  • gogosar in otet
  • masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta:

Se face aluatul, se lasa la odihna 30 de minute.

Se fac 2 bilute si se intind foarte subtire. Se pun in tigaie pana se fac, iar apoi se aseaza pe o farfurie si deasupra lor un prosop usor umezit.

O parte din sosul tzatziki se unge pe lipie, cealalta parte se amesteca cu mustarul.

Din varza se face salata.

Se aseaza astfel: sos tzatziki, ou, cascaval, masline, gogosar, salata de varza, sos de tzatziki cu mustar.

Pentru a se topi cascavalul se adauga in cuptorul cu microunde.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Puteti sa o umpleti cu ce vreti, dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu piept de pui