Limba cu masline

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2011 | 7297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 limbi de purcel sau 1 limba de vita
  • 5-6 cepe mari
  • 300g masline
  • 100ml ulei
  • 4-5 linguri pasta tomate
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Limba se pune la fiert in apa rece cu sare.

Cand este fiarta se curata si se taie felii.

Ceapa se curata si se toaca foarte marunt la robot pana se face ca o pasta sau se da pe razatoarea fina.

Se pune uleiul in cratita cu ceapa si se caleste 4-5 minute.

Maslinele (eu am pus fara samburi) se spala in apa rece si se adauga in cratita.

Se adauga apa si pasta de tomatesi se fierbe 15-20 minute.

Se adauga limba taiata felii si lumatatea de lamaie curatata de coaje si partea alba si taiata cubulete.

Se potriveste de sare (daca este cazul) si se pune piper.

Se fierbe (sau se pune la cuptor) 15-20 minute pana uleiul incepe sa iasa la suprafata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui marocan