Limba cu dovlecei si fasole pastai

de Ina in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2014 | 9139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • doua cepe
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 3-4 catei de usturoi
  • un borcan rosii in bulion ( zarzavat pentru iarna)
  • 1-2 dovlecei
  • o mana de fasole pastai
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu dovlecei si fasole pastai:

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare. 

Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si fasolea pastai ) in 3-4 linguri de ulei, impreuna cu sare si putin piper .

Dovlecelul se curata, se feliaza si se lasa la scurs 10 minute ( eu am avut cubulete congelate ) .

Cand legumele sunt calite, turnam rosiile maruntite la robot, impreuna cu bucatile de limba . Lasam la fiert, circa  20 minute ( limba fierbe destul de repede ), dupa care vom adauga dovlecelul scurs (daca aveti congelat, il adaugati asa, direct in mancarica clocotinda ) . La fel am procedat si cu fasolea pastai.

Lasam pe foc pana ce si ultimele legume sunt fierte, apoi oprim focul si decoram cu marar si patrunjel , tocate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu dovlecei si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Toamna07 1

05.01.2014, 13:02

Limba,preferata mea!Si eu o prepar in mai multe feluri!
Buna reteta !

diaconta 1

05.01.2014, 20:34

Inca n-am gatit si n-am mancat ...limba
arata cam bine

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:29

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricaș de porc