Legume umplute cu carne

de Julie in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2011 | 4852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • dovlecei,
  • 300 g carne tocata de porc sau de pasare,
  • 1 ceasca orez,
  • bulion,
  • 1 ceapa,
  • patrunjel,
  • 1 ou,
  •  sare, piper,
  • boia dulce,
  • boia iute.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute cu carne:

Legumele se spala, se taie fiecaruia capacul si se golesc de continut, cu ajutorul unei lingurite. Se presara cu sare si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri ulei, se adauga carnea tocata si se mai lasa pe foc 4-5 minute. Se adauga 1 lingura bulion, sare, piper si boia dupa gust. Se lasa amestecul sa se raceasaca si se adauga orezul, patrunjelul tocat marunt si oul.
Cu compozitia obtinuta se umplu legumele si se aseaza intr-o tava. Peste ele se toarna sosul format din 1/2 cana cu apa, 2 linguri bulion, sare si piper. Se da tava la cuptor pentru 30 minute.
Legumele umplute se pot servi ca atare sau stropite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu inimi de pui si legume