Legume masala

de ianculubita in Mancaruri de post, 8 Apr 2013 | 6215 vizualizari

 

Am facut o data pui masala,mi-a placut iar acum am eliminat carnea,am lasat doar legumele si a iesit excelent;incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura radacina de ghimbir ras
  • 1 ardei iute mic
  • seminte de coriandru pisate
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingura paprika
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 rosii
  • putin cimbrisor (cimbru)
  • sare
  • coriandru sau patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura bulion
  • 2 ardei grasi colorati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume masala:

In cratita cu ulei calim ceapa taiata marunt sau pestisor, usturoiul pisat, ghimbir, ardeiul iute taiat de asemenea marunt, ardeiii grasi taiati julien, restul condimentelor, cartofii taiati in sferturi, rosiile cubulete, bulionul, 2-3cani cu apa, acoperim si lasam pe foc 30-40min; dupa acest timp, daca a scazut suficient si s-a format un sos gros, potrivim de gust si servim cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]