Legume la pergament sub capac de branzeturi

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 8 Apr 2016 | 3216 vizualizari

 

Va plac legumele? Dar branzeturile? Cascavalul, parmezanul? Daca da atunci aceasta reteta este pentru voi! Usoara si delicioasa! Preparat lacto-vegetarian....

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof maricel( sau 2 mai micuti)
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel micut
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1/4 telina
  • 50 gr unt
  • doua felii de Gouda
  • sare de mare
  • 30 gr parmezan razuit
  • marar( sau patrunjel sau de ce nu amandoua)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la pergament sub capac de branzeturi:

Legumele se dau pe razatoare, se  amesteca cu sare, daca doriti si putin piper, se asaza intr-o gramajoara si se strang in foaia pergament( cea de copt).

Se coc 25 de minute, sau pana se inmoaie, se desface hartia, se pune untul si se mai lasa inca 5 minute la cuptor, apoi se pune parmezanul si cascavalul felii si se coace pana se rumeneste frumos preparatul. Eu am adaugat la final marar si le-am mancat cu paine prajita....tare gustoase!

TIPS-URI

1

Daca va plac si alte legume adaugati-le dupa inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la pergament sub capac de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

09.04.2016, 21:37

Fain preparat!

mirela0911 1

10.04.2016, 10:21

Ce bune trebuie sa fie legumele!

RuxyRux 1

14.04.2016, 20:53

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille de legume cu branza