Legume la gratar cu sos de usturoi

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 9909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • dovlecei
  • ciuperci champignon
  • cartofi fierti in coaja
  • ulei de masline
  • Mirodenia
  • Sos:
  • - 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • - 2 lgt ulei de masline
  • - o lgt miere
  • - putin suc de lamaie
  • - un iaurt gras
  • - o lg tahini
  • - piper
  • - chilli
  • - cimbru
  • - oregano
  • - busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar cu sos de usturoi:

Vinetele si dovleceii se spala, se taie rondele, respectiv pe lung, se sareaza si se lasa 15 minute. Ciupercile se condimenteaza cu Mirodenia, cartofii se curata de coaja. Se incinge o tigaie-gratar, se unge cu putin ulei si se prajesc legumele pe rand.

Pentru sos se amesteca toate ingredientele. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou de legume la gratar