Legume la gratar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2012 | 3544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 dovlecei
  • ulei de masline
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar:

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie rondele potrivite, nici foarte subtiri, dar nici groase ca altfel se fac mai greu. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce, busuioc, rozmarin, se stropesc cu ulei, se amesteca bine si se lasa asa jumate de ora sa intre toate aromele. Se pun pe gratar, se lasa circa 7 minute pe fiecare parte pentru cartofi, iar pentru dovlecei mai putin. Se stropesc cu putina zeama de lamaie, sunt mai gustosi.

Se servesc ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la grătar