Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Noi 2016 | 3489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii medii
  • 1 pastarnac
  • sare/piper
  • sare de telina
  • ulei de masline
  • 50 grame branza de capra
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Legumele se spala bine si se taie in bastonase, mai putin rosiile, care se taie in sferturi. Se stropesc cu ulei de masline, se prasara sare, piper si sare de telina deasupra si se amesteca usor. 

Se transfera intr-o tava pentru cuptor si se coc 20 de minute, pana sunt gatite complet. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie nonaderenta, apoi se adauga ouale, pe rand, avand grija sa ramana separate intre ele. Se presara sare si piper, se acopera tigaia cu un capac si se lasa, la foc mediu spre mic, 3-4 minute, pana cand galbenusurile devin opace, iar albusurile sunt crocante. Se transfera cu grija pe o farfurie.

Se asaza legumele pe farfurii, se presara branza de capra deasupra si se servesc cu oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume