Legume cu carnati

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 6 Apr 2014 | 3453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 3 dovlecei medii
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 gr masline verzi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 carnati
  • 1\2 pahar cu vin rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • salvie
  • rozmarin
  • oregano
  • 5 catei usturoi
  • 2 rosii in suc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carnati:

Punem intr-o tigaie antiaderenta cu putin ulei,usturoiul curatat si lasat intreg,rozmarinul si piper.Cand usturoiul a prins culoare ,il eliminam.

Carnatii ii taiem rondele si ii punem in tigaie.Lasam sa se prajeasca putin si adaugam vinul.Lasam pana acesta se va evapora.

Cand carnatii s-au calit bine ii scoatem pe o farfurie si acoperim.

In tigaie mai adaugam putin ulei si punem cartofii curatati de coaja,spalati si taiati cuburi.Lasam putin sa se caleasca si adaugam putina apa.

Cand apa scade adaugam ceapa curatata,spalata tocata marunt,morcoii spalati si taiati rondele,dovleceii spalati si feliati rondele,ardeiul spalat si feliat fasii,maslinele si restul de condimente.Adaugam rosiile si sucul acestora.Lasam la foc mic pana ce sosul scade.

Daca este necesar adaugati ulei ca legumele sa se poata cali bine.

La urma adaugam carnatii la legume,patrunjelul spalat si tocat si lasam la foc potrivit pentru 5 minute.

Se serveste calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]