Legume chinezesti cu pui si porc

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2015 | 6803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii muschi porc
  • 1 piept pui
  • 2 pungi legume chinezesti
  • sare
  • piper
  • bulion 500ml
  • 1 pahar apa
  • 1 ceasca ulei
  • 2 ardei iuti in otet
  • patrunjel
  • 1 capatana usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume chinezesti cu pui si porc:

Carnea am fiert-o mai intai apoi am taiat-o fasii. 

Intr-un wok am pus ulei, apoi carnea calind-o putin, am pus bulion, apa, sare, piper, ardeiul taiat rondele, usturoiul taiat si am amestecat, lasand asa vreo 15 -20 minute.

Apoi am adaugat legumele amestecand foarte bine si am lasat la foc moderat pana ce totul de rumeneste, si spre final am pus si patrunjelul tocat.

Pofta mare !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume chinezesti cu pui si porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]