Lasagnette cu sos de carne

de silvi0ara in Paste, 13 Sep 2010 | 5558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de manzat
  • 250g paste-lasagnette
  • 1 ceapa rosie
  • 4-5 tije telina
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • oregano si busuioc-optional
  • sare si piper
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagnette cu sos de carne:

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si se pune la prajit,cat sa capete o culoare aurie,apoi se adauga legumele tocate marunt se pune o ceasca de apa si se lasa la foc mic pana se evapora toata apa.Apoi  adaugam sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pana ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagnette cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci