Lasagnette cu sos de carne

de silvi0ara in Paste, 13 Sep 2010 | 5525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de manzat
  • 250g paste-lasagnette
  • 1 ceapa rosie
  • 4-5 tije telina
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • oregano si busuioc-optional
  • sare si piper
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagnette cu sos de carne:

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si se pune la prajit,cat sa capete o culoare aurie,apoi se adauga legumele tocate marunt se pune o ceasca de apa si se lasa la foc mic pana se evapora toata apa.Apoi  adaugam sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pana ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagnette cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara