Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot

de Oana in Slow Cooker, 11 Oct 2018 | 5925 vizualizari

 

O reteta usor de pregatit si super gustoasa facuta la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital

 

INGREDIENTE

  • 150 g foi de lasagna 
  • 2 catei de usturoi 
  • 500 g spanac congelat 
  • 50 g parmezan ras
  •  200 g ricotta 
  • 1 ou 
  • sare si piper dupa gust 
  • ¼ lingurita nucsoara rasa 
  • 400 ml rosii in bulion 
  • 4-5 frunze busuioc proaspat 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • plus 2-3 linguri de parmezan ras deasupra
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot:

  • Amesteca intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta.
  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa.
  • Amesteca sosul de rosii cu uleiul de masline, busuiocul taiat fin si condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  • In vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4.7 l pune putin sos de rosii, foi de lasagna si cateva linguri din umplutura de spanac si ricotta.
  • Repeta apoi straturile de lasagna, sos de rosii si umplutura. La final, ultimul strat este de foi de lasagna, sos de rosii si parmezan ras deasupra.
  • Pune capacul si seteaza pe modul High pentru 3 ore.
  • Cand programul s-a terminat, scoate vasul de ceramica din aparat si lasa-l sa se raceasca.
  • Cand lasagna este calduta, serveste-o cu parmezan ras deasupra.
  • Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chilli la slow cooker Crock-Pot