Lasagna cu spanac

de Doralinda in Lasagna, 31 Ian 2013 | 5705 vizualizari

 

Nu imi prea place spanacul dar in aceasta reteta, il ador!

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de lasagna
  • 500 gr spanac proaspat
  • 300 branza feta
  • 500 ml lapte
  • 1 praz
  • 2 cepi verzi
  • marar
  • patrunjel
  • putin ulei ptr calit
  • 1-2 rosii
  • branza parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac:

Tocam cu mixerul dar nu prea marunt prazul si ceapa si calim in putin ulei. Spanacul, il frecam cu putina sare si stoarcem de zeama si mai lasam putin la scurs. Cand s-au calit prazul cu ceapa, adaugam si spanacul si mai lasam cca 5 min, apoi punem laptele si branza feta bucatele, lasand pe foc mic pana se ingroasa putin, cca 5-10 min. La urma adaugam si mararul cu patrunjel tocat marunt.

Intr-o tava, punem un rand de lasagna apoi din compozitie avand grija sa fie acoperite bine foile, si continuam asa pana le terminam. Pe ultimul rand de lasagna, punem rosiile taiate felii subtiri si presaram cu parmezan. Lasam la cuptorul preincalzit la 180C ptr cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Doralinda 1

31.01.2013, 21:20

Buni! Multumesc frumos! Prefer lasagna asta decat cea cu carne!

ANNA_46 1

31.01.2013, 21:27

Foarte buna combinatie si ce culori minunate

Doralinda 1

31.01.2013, 21:47

Multumesc anna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]