Lasagna

de madi_marin in Lasagna, 27 Feb 2010 | 9419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 9 foi lasagna
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 150-200 g cascaval ras marunt
  • condimente pentru carne tocata
  • condimente pentru carnea de porc
  • condimente pentru pizza
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Carnea tocata se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita intr-un pic de ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba , adaugandu-se din cand in cand cate un pic de apa atunci cand scade. Cand carnita e aproape facuta se condimenteaza, se pune si sucul de rosii, se mai da un pic in fiert si se da deoparte.

Foile de lasagana se fierb pe rand cam 5 minute fiecare , in apa sarata si cu putin ulei.

Se aseaza intr-un castron termorezistent straturi alternative de foi, carne si cascaval ras. Ultimul strat sa fie de foi peste care se presara cascaval.

Se da castronul la cuptor pana cand lasagna capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna