Lasagna

de mimmi in Paste, 1 Dec 2010 | 5903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet 500g foi lasagna,
  • 800 g carne tocata ,
  • 2 cepe,
  • 3 catei de usturoi,
  • 350 ml suc de rosii,
  • mozzarela,
  • parmesan,
  • 5 linguri faina,
  • 600 ml lapte,
  • unt,
  • sofran,
  • busuioc,
  • oregano,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei.Se adauga carnea tocata si se mai caleste putin,dupa care se adauga suc de rosii,usturoiul pisat,sare,piper,oregano si busuioc dupa gust si se lasa putin la fiert.

Pentru sosul alb-se topesc 50 gr unt,se face ingrosala din faina si lapte si se pun toate la fiert pana se ingroasa,se adauga sofran si sare dupa gust.

Foile de lasagna se oparesc in apa clocotita in care s-a adaugat sare si 1 lingura de ulei.

Se unge o tava cu unt,se aseaza un strat de foi,un strat de sos alb,un strat de carne si mozzarela razalita,din nou un strat de foi,un rand sos alb si mozzarela,un strat de foi,un rand de carne si mozzarela,alternandu-se pana la terminarea ingredientelor.Pe deasupra se presara parmesan.Se mai adauga in tava 100 ml suc de rosii.Se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]