Lapte de pasare

de Alexandra Burz in Dulciuri, 17 Mar 2014 | 8721 vizualizari

COMENTARII (34)

Corinuta 1

17.03.2014, 20:09

placeeeee!

Tabita _ 1

17.03.2014, 20:10

jolygina 1

17.03.2014, 20:10

bun

nadea68 1

17.03.2014, 20:13

Lavinia 1

17.03.2014, 20:18

unul din deserturile mele preferate

Geanina87 1

17.03.2014, 20:20

simonacallas 1

17.03.2014, 20:20

delia64 1

17.03.2014, 20:22

Steffy 1

17.03.2014, 20:27

Imi place.

Alexandra Burz 1

17.03.2014, 20:28

multumesc mult fetelor scumpe

Alexandra Burz 1

17.03.2014, 20:28

Steffy sper sa nu ti se faca pofta

RuxyRux 1

17.03.2014, 20:29

O minunatie, am facut si eu saptamana trecuta ...chiar cu amintiri din copilarie

MotanLaOale 1

17.03.2014, 20:36

bun bun

Alexandra Burz 1

17.03.2014, 20:42

Rux

Alexandra Burz 1

17.03.2014, 20:43

Motanel ) multumesc

Alexandra Burz 1

17.03.2014, 20:43

RuxyRux 1

17.03.2014, 20:43

Alex

Constelatialeu 1

17.03.2014, 20:57

Alexandra Burz 1

17.03.2014, 20:58

Rux

Alexandra Burz 1

17.03.2014, 20:58

Cleme

Aurelia 07_07 1

17.03.2014, 21:00

simona72 1

17.03.2014, 21:01

De mult tare nu am mai facut!!

Irina 1

17.03.2014, 21:30

Ohoooo, cred ca au trecut ani buni de cand nu am mai mancat!

GeorgiaA 1

17.03.2014, 21:40

Bravo!

AndreaE 1

17.03.2014, 22:47

Vai , ce de demult n-am mai mancat foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare