Labneh

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 8263 vizualizari

COMENTARII (7)

ANCA 1

11.11.2010, 11:07

super, super!!!

epurasha2bb 1

11.11.2010, 11:23

interedsant si aplaud efortul tau mai ales rezulatatul final! Noi facem de obicei mult mai rapid din branza cu unt si tavalita prin toate astea! cand voi avea timp promit sa incerc si varianta ta ca m-ai facut curioasa!

MotanLaOale 1

11.11.2010, 11:38

Bilute de iaurt! O idee de nota 10! 5

Sylvia 1

11.11.2010, 11:45

Si de la mine toate superb arata

Laly 1

11.11.2010, 12:12

Si de la ine nota 10,felicitari

divainbucatarie 1

11.11.2010, 12:30

Va multumesc!!! va trimit cate o biluta sa gustati, pentru fiecare pe alese...

felyxa 1

27.11.2010, 16:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu usturoi si patrunjel