de mult vruiam sa incerc aceasta prajitura, iata ca i-a venit randul, sursa mea de inspiratie a fost miha, ms miha, e delicioasa :*
Va doresc tuturor UN AN NOU FERICIT!!!!!!
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul si galbenusurile unul cate unul ( nu faceti ca mine sa uitati de galbenusuri, am facut-o de 2 ori si la fel am patit, a trebuit sa o iau din tava si sa adaug si galbenusurile :D), apoi punem crema ole de ciocolata.
Turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt sau cu folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei si dam la cuptor cca 15 minute.
Intre timp pregatim crema:
Mixam frisca, dupa care mixam separat crema de vanilie cu laptele, apoi amestecam cu frisca, crema trebuie sa iasa destul de groasa ca si consistenta.
Glazura:
Punem ciocolata cu frisca si untul intr-un ibric si lasam pe foc pana se topeste ciocolata si se uniformizeaza glazura, dupa care adaugam si coniacul, o lasam sa se racoreasca, eu am avut ajutor si doru a amestecat in ea astfel racindu-se mai repede.
Peste blat punem crema, iar peste crema turnam glazura.
dam la rece pana in momentul servirii.
Abia astept sa vad daca are succes diseara, ca pana acum a avut, am mancat aproape jumatate de tava:D:))