Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2014 | 4457 vizualizari

 

Un mic dejun bun, sanatos si gustos Preparare usoara

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piept pui dezosat
  • 1 ardei gras galben
  • Sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei:

Pieptul de pui il taiem bucati mici apoi il punem in uleiul incins la prajit. Adaugam ardeiul feliat si mai lasam putin la prajit. Intre timp ouale le batem cu laptele, sarea si piperul si le turnam peste piept si ardei. Amestecam bine pana se rumenesc ouale, apoi intoarcem pe un platou. Decoram cu rosia feliata si mic dejunul este gata.

Pofta sa fie si de ajutor de asemenea.

TIPS-URI

1

Un mic dejun copios si satios

2

Il recomand cu drag fiindca este super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]