Jumari de porc

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 4356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg piept de porc
  • sare
  • o cana cu apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de porc:

Taiem pieptul de porc in cubulete potrivite si le punem intr-un tuci pe foc. Adaugam o cana cu apa si acoperim cu un capac. Lasam la inabusit circa 10 minute, dupa care luam capacul si lasam la prajit. Din cand in cand amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn astfel incat sa nu se prinda.

Asa cum am spus mie imi plac mai prajite, altora in schimb le plac mai moi. Timpul de prajire deci depinde de fiecare in parte. Gustam si cand consideram ca este pe placul nostru oprim focul.

Cu ajutorul unei spumiere scoatem jumarile intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas, presaram sare pe ele si................gata..........poftiti la jumari!

Sunt delicioase acompaniate de o ceapa rosie sparta. Grasimea rezultata in urma prajirii se strecoara  si se pune intr-un borcan pentru solidificare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bogaci a la Sanda Marin