Jumari de Craciun

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 16908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata fleica grasa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de Craciun:

Se taie fleica in cubulete 2 pe 2 cm sau mai mari, dupa preferinta.

Intr-o oala se pune pe fund (de 2 degete apa) si se pune la fiert (intr-o oala de 3 litri se prepara circa 500 gr jumari). Cind incepe sa clocoteasca se adauga jumarile si se mesteca din cind in cind pentru a nu se lipi.

Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se pun intr-un castron mai larg, se sareaza si se lasa sa se raceasca.


TIPS-URI

1

Untura care a ramas in oala, de la jumari, se scurge intr-un borcan si se foloseste la diferite feluri de mincare

2

Sint delicioase cu usturoi sau ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute