Jumari de Craciun

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 16812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata fleica grasa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de Craciun:

Se taie fleica in cubulete 2 pe 2 cm sau mai mari, dupa preferinta.

Intr-o oala se pune pe fund (de 2 degete apa) si se pune la fiert (intr-o oala de 3 litri se prepara circa 500 gr jumari). Cind incepe sa clocoteasca se adauga jumarile si se mesteca din cind in cind pentru a nu se lipi.

Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se pun intr-un castron mai larg, se sareaza si se lasa sa se raceasca.


TIPS-URI

1

Untura care a ramas in oala, de la jumari, se scurge intr-un borcan si se foloseste la diferite feluri de mincare

2

Sint delicioase cu usturoi sau ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrambled eggs