Jeleu de piersici si crema la pahar

de Patricia Iordache in Dulciuri, 20 Apr 2013 | 6800 vizualizari

COMENTARII (27)

CookieMonster 1

20.04.2013, 18:29

foarte gustos!

Cris2711 1

20.04.2013, 18:30

tare mult imi place chestia cu ornat in pahar inclinat,reteta este super

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:31

super

Patricia Iordache 1

20.04.2013, 18:34

Multumesc fetelor!

Lavinia 1

20.04.2013, 18:34

Foarte bun

botcrina 1

20.04.2013, 18:36

foarte fain!

marianascarlat 1

20.04.2013, 18:36

COSTEO 1

20.04.2013, 18:37

very good idea!

Micutza Luana 1

20.04.2013, 18:40

ce bn arat

Constelatialeu 1

20.04.2013, 18:42

Ce bine arata !

sebirizescu 1

20.04.2013, 18:44

Patricia Iordache 1

20.04.2013, 18:45

Fetelor, Costeo...

COSTEO 1

20.04.2013, 18:48

daca mai ramane vreau si eu macar o lingurita!

babi5 1

20.04.2013, 18:56

simona72 1

20.04.2013, 18:57

F bun si racoros desertul!!!!

Geanina87 1

20.04.2013, 18:58

super

deyutzky 1

20.04.2013, 19:04

like!

Panacris 1

20.04.2013, 19:05

cristeena20 1

20.04.2013, 19:07

vaiii ce bine arata!!!si eu vreau un pahar!!

Corinuta 1

20.04.2013, 19:07

Grozav arata!

alilianaa 1

20.04.2013, 19:16

Frumos arata!

Alina26 1

20.04.2013, 19:18

o bunatate!!!!

MotanLaOale 1

20.04.2013, 19:21

Rocsi 1

20.04.2013, 20:04

Mmm deliciu

diaconta 1

20.04.2013, 22:12

Imi place
Eu am spart un pahar cand am facut figura asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar