Isler

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 14 Apr 2012 | 10292 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • O margarina
  • 125 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • Un praf de sare
  • O lingurita de bicarbonat
  • O lingura de otet

Crema:

  • O margarina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • Esenta de rom

Glazura:

  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Isler:

·        Se freaca margarina, dupa care se adauga zaharul, galbenusurile, Bicarbonatul stins in otet si faina

·        Se amesteca pana se obtine un aluat omogen

·        Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu forme

·        Se pun formele obtinute in tava si se baga la cuptorul incins

·        Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin pe margini

·        Dupa ce se scot din tava se lasa la racit

·        Pentru crema se mixeaza toate ingredientele intr-un bol, pana se omogenizeaza

·        Se formeaza perechi din ciscuiti, si se umple cu crema

·        Pentru glazura se pune ciocolata la topit pe baie de apa, cand s-a topit ciocolata se adauga uleiul

·        Se scufunda in ciocolata fiecare isler, doar un biscuit, se pune pe deasupra bombonele decorative

·        Se lasa sa se raceasca glazura si sunt gata pentru a fi serviti

Daca ti-a placut reteta noastra "Isler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose capacite