Întinsoare Bistrițană

de lili in Porc, 27 Mar 2015 | 6604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de: 
  • 300 gr carne de porc
  • 2- 3 cîrnaciori
  • o ceapa mare
  • o lingura de untura
  • 2 linguri brânză de oaie
  • o lingura faina de mălai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Întinsoare Bistrițană:

Mod de preparare:

Se taie ceapa cubuleţe şi se înăbuşă în untură. Se taie cubuleţe mici muşchiul de porc şi cîrnăciorii şi se pun peste ceapă, la călit pentru două minute, după care se adaugă o cană de apă şi se lasă la fiert. După ce a fiert   completăm cu putină apa, adaugăm faina de mălai si lasam să mai dea cateva clocote. La final  se pune brînza de oaie fărîmiţată, se amestecă şi se dă deoparte.

Va doresc poftă buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Întinsoare Bistrițană" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

27.03.2015, 15:38

miki_a 1

28.03.2015, 12:13

Bun!

AdinaMatei 1

29.09.2015, 20:02

de preferat ar fi carnatii aia buni din bistrita facuti acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii