Insalata di pasta

de dentistutza in Paste, 9 Aug 2010 | 5274 vizualizari

 

In Italia se mananca mult, exista multe combinatii bune.Eu am facut cu ce aveam la indemana si nu mi-a parut rau!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste scurte (penne rigate sau farfalle)
  • 1 carnat polonez sau 2 cremwursti
  • 2 oua tari
  • 1 catel mare usturoi
  • ulei de masline sau de nuci
  • sare, piper
  • cateva masline sau capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insalata di pasta:

Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg bine apoi se adauga polonezul fiert si taiat bucati potrivite, ouale asijderea, usturoiul feliat fin-fin,sarea si piperul.Uleiul se pune treptat, puti cate putin astfel incat sa nu devina prea grasa salata dar nici sa nu fie uscata. Masline  sau capere: optional.

Se gusta si dupa preferinta se poate adauga un pic de otet balsamic sau cateva picaturi de lamaie. Eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Insalata di pasta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste de casa