Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata

de brunetica in Prajituri, 12 Noi 2011 | 2876 vizualizari

 

Delicioase, delicioase, delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul
  • 500g. faina
  • 200 g. zahar pudra
  • 250 g. margarina
  • 1 ou
  • 1 plic praf copt
  • coaja si zeama de la 3 lamai 
  • Glazura
  • 200 g. zahar 
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri lapte
  • 50 g. unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata:

  • Amestecam ingredientele si framantam un aluat potrivit de tare.
  • Intindem o foaie pe masa si decupam modelele  cu formele.
  • Le asezam pe o tava tapetata cu foaie de copt.
  • Le coacem in cuptorul incalzit la foc potrivit. 
  • Glazura: punem toate ingedientele intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa compozitia.
  • Ornam inimioarele cu ciocolata calda.

TIPS-URI

1

Margarina nu o topim , trebuie sa fie moale la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

12.11.2011, 19:42

ce pofta mie

MotanLaOale 1

12.11.2011, 20:03

bune bune

brunetica 1

12.11.2011, 21:23

merci Rocsi , multumesc Bunica pentru cuvintele frumoase , multumesc Danakarin , multumesc Monike , Indrazneste Antici_gabytza , merci MotanlaOale adevarat ca sant bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta