Inimioare din biscuiti

de Julie in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 6916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 50 g alune
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar farin
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte dulce
  • esenta de rom
  • un plic gelatina rosie pentru decor (Tort gelee- Dr.Oetker)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din biscuiti:

Macinam biscuitii si alunele apoi le amestecam cu : cacao, unt, esenta si zahar farin. Daca biscuitii sunt mai dulci ,adaugam  zahar mai putin. Legam compozitia cu lapte si la sfarsit punem si ciocolata topita. Amestecam bine. Daca nu s-a legat cum trebuie , mai adaugam lapte. Trebuie sa iasa o pasta mai groasa.

Pentru a da forma de inimioara eu am folosit folia de la o cutie de bomboane milka inimioare .Puteti incerca sa dati si alte forme.

Deasupra inimioarelor am turnat  gelatina rosie, preparata conform instructiunilor de pe pachet.

Rapid, usor si de efect!  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

Julie 1

04.08.2010, 21:14

Mena,multumesc si eu!

Corinuta 1

05.08.2010, 00:13

super, am servit o inimiora, si-am plecat!5 furcu

Julie 1

05.08.2010, 11:34

Corina,sper ca ti-a placut inimioara!Multumesc de furcu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Shortbread