Inimioare cu cascaval

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 4937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita otet
  • 250 gr faina
  • 30 gr mac
  • 5 lingura sifon
  • 50 gr cascaval
  • 1 buc. ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu cascaval:

Pui faina intr-un castron,adaugi untul  bucatele si amesteci bine.Adaugi cascavalul ras,uleiul,otetul,sarea si sifonul.Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute).Dai la rece 30 de minute,apoi intinzi o foaie pe planseta si decupezi inimioare cu ajutorul unei forme.Le asezi intr-o tava pe hartie de copt.Le ungi cu ou,presari mac si le coci la foc potrivit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive de peste, aperitive de mezeluri