Inimioare cu cascaval

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 5221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita otet
  • 250 gr faina
  • 30 gr mac
  • 5 lingura sifon
  • 50 gr cascaval
  • 1 buc. ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu cascaval:

Pui faina intr-un castron,adaugi untul  bucatele si amesteci bine.Adaugi cascavalul ras,uleiul,otetul,sarea si sifonul.Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute).Dai la rece 30 de minute,apoi intinzi o foaie pe planseta si decupezi inimioare cu ajutorul unei forme.Le asezi intr-o tava pe hartie de copt.Le ungi cu ou,presari mac si le coci la foc potrivit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"