Inghetata Mars

de ala_oancea in Dulciuri, 16 Iun 2009 | 5724 vizualizari

 

Reteta Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 200 gr batoane Mars
  • 1 lingura zahar
  • 4 galbenusuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Mars:

Se amesteca frisca lichida cu laptele, se adauga batoanele Mars taiate in bucati si se pun pe foc pana cand ciocolata se topeste. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga din compozitia de lapte putin cate putin amestecand. Se lasa sa se raceasca si se da la congelator. Pur si simplu delicios !

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Mars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]