Inghetata italiana semifreddo

de tarasmariana in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 5845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de capsuni
  • 250g de frisca 33%
  • 100g de zahar
  • 10g de gelatina
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata italiana semifreddo:

Se pun capsunile intr-un bol si adaugam 50g de zahar si se blendeaza. Separam ouale de galbenusuri, albusurile le batem cu mixerul pana se ingroasa, se adauga 50g de zahar cate putin si mai mixam pana devine ca o bezea. Adaugam gelatina in crema de capsuni si frisca batuta si amestecam. Se adauga albusurile treptat si se amesteca bine. Invelim 2 cutii cu folie de ciolofan si turnam crema de inghetata si le acoperim tot cu ciolofan. Se introduce in congelator pentru 4 ore, dupa aceea se rastoarna intr-o farfurie si se decoreaza cu capsuni.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata italiana semifreddo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Semifreddo de orez