Inghetata de capsuni

de La Ancuta in Dulciuri, 5 Iun 2011 | 10732 vizualizari

 

Suntem mari consumatori de inghetata. Nu refuz o inghetata nici in cele mai friguroase zile de iarna, iar vara...:). Iar pentru ca este sezonul capsunilor, am incercat o inghetata cu iaurt si capsuni, foarte aromata si buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 150 g iaurt simplu
  • 250 ml frisca lichida
  • 300 g capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Amestecam bine galbenusurile cu zaharul pudra si le punem la foc mic, pe baie de abur. Amestecam continuu pana se ingroasa putin. Dam apoi deoparte si lasam sa se raceasca.

Spalam capsunile sub jet de apa si le curatam de codite. Punem fructele in blender si le pasam.

Fructele pasate le amestecam cu iaurtul si cu crema de galbenus racita.

Batem frisca putin si o adaugam peste amestecul de capsuni cu iaurt. Amestecam usor pana se omogenizeaza.

Punem apoi in cutie si dam la congelator cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cacao