Inghetata de caise

de mimmi in Dulciuri, 18 Iul 2011 | 5258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • 150 g caise fara samburi
  • 1 lingura amidon alimentar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Mixam ouale,adaugam laptele caldut si amidonul. Punem cratita pe soba,la foc mica si amestecam cca 10 minute,pana se ingroasa putin. Lasam la racit Intre timp spalam caise si le blenduim. Batem tare frisca. Dupa ce s-a racit crema adaugam piureul de caise,amestecam si pe urma adaugam si frisca. Dam la rece dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]