Inghetata de banane si frisca

de - Andreea - in Dulciuri, 17 Sep 2012 | 7577 vizualizari

 

Aseara mi-am adus aminte ca pusesem in congelator 4 banane sa le fac copiilor inghetata. Erau de vreo 2 zile acolo:). Reteta am vazut-o la mai multi bucatarasi, eu am modificat putin. Am adaugat ingrediente. Am facut in doua variante, dupa cerere. Cea mare a vrut cu multa frisca, cel mic cu bomboane....si amindoi cu multa ciocolata :)))

 

INGREDIENTE

  • 4 banane
  • frisca
  • topping ciocolata
  • 2 linguri zahar
  • bomboane decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane si frisca:

Bananele le-am pus cu tot cu coaja la congelator. Eu am uitat de ele si le-am scos abia azi, dar e de ajuns daca le lasati 1 noapte. A doua zi se scot se lasa 10 minute, apoi le decojim si le mixam. Cand sunt gata adaugam zaharul si frisca. Amestecam bine.

Punem in cupe sau ce doriti si ornam cu frisca si topping ciocolata,bomboane...dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

19.09.2012, 09:31

rodicamaria 1

19.09.2012, 11:25

Cam cata frisca la 4 banane?O cutiuta de 200-250 ml ajunge?

- Andreea - 1

19.09.2012, 16:17

rodica.nu stiu sa iti zic exact ca eu am folosit cea din spray.sa zic 2 pahare( deja frisca facuta,nu lichid)...cred ca o cutiutza de 200 e mult dar depinde dupa gust...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]