Inghetata cu capsuni si rubarba

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Dulciuri, 28 Mai 2013 | 3747 vizualizari

 

Un nou desert cu capsuni si rubarba...

 

INGREDIENTE

  • 250 grame capsuni;
  • 170 grame rubarba;
  • 6 linguri iaurt grecesc;
  • 6 lingurite miere;
  • 1 lingurita extract de vanilie;
  • 20 grame radacina ghimbir razuit;
  • 125 grame zmeura; 
  • zeama de la o jumatate de lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni si rubarba:

1. Capsunii se curata de frunze si se spala.

2. Rubarba se spala, se sterge, se taie cubulete si se pune in blender impreuna cu capsunii.

3. Peste capsuni se adauga iaurt, miere, ghimbir razuit, extract de vanilie. Se adauga rubarba si se dau prin blender pana se fac pasta.

4. Zeama de lamaie se adauga pentru a evita formarea firisoarelor de gheata. 

5. Se toarna intreaga compozitie intr-un recipient si se lasa la congelator pentru minim 2-3 ore.

6. Zmeura se taie bucatele si se distribuie uniform in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni si rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Corinuta 1

29.05.2013, 12:31

Si eu vreau!

Panacris 1

29.05.2013, 15:06

Am văzut și eu rubarbă la LIDL,cîteva fire 10 lei. Și când îmi aduc aminte că la noi, în copilărie (În Oțelu-Roșu) creștea pe marginea drumului

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 15:34

Panacris,la Lidl le-am gasit si eu dar nu eram grozave, mi-ar fi placut un pic mai rosii o sa caut si in piata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]