INGHETATA DE CAPSUNI

de Roda in Dulciuri, 18 Iun 2009 | 4334 vizualizari

 

Un deliciu al naturii pentru o vara insorita!

 

INGREDIENTE

  • 800g.capsuni,
  • 200g.branza dulce de vaca,
  • 200g.zahar,
  • sucul unei lamai;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA INGHETATA DE CAPSUNI:

1.Se curata capsunile, se spala sub jet de apa , se scurg si se taie in bucati.

2.Se pun bucatile de capsuni, branza, zaharul si sucul de lamaie intr-un blender.Se mixeaza ingredientele pana se obtine un pireu fin.Se verifica daca este destul de dulce.

3.Se pune compozitia rezultata intr-un recipient si se pastreaza la rece, in congelator cateva ore.Din cand in cand, se amesteca compozitia pentru a preintampina formarea de ace de gheata .

4.Cand inghetata este gata ,se formeaza bule cu lingura speciala de inghetata si se pune in cupe sau pahare speciale pentru inghetata.Se poate servi cu bucati de capsuni-dupa plac- si se acompaniaza cu sos de ciocolata si  sampanie.

Daca ti-a placut reteta noastra "INGHETATA DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]