Iepure cu mirodenii

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2014 | 3640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de iepure(spate,pulpe)
  • 1/2 l de vin alb
  • 250ml apa+apa pentru fiert
  • 2 crengute de rozmarin
  • 2 crengute de salvie
  • 2 frunze de davin
  • 4 catei deusturoi
  • sare
  • piper
  • 6 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu mirodenii:

Am spalat carne bine,am pus-o intr-un bol mare,in care am adaugat toate mirodeniile,si usuroiul curatat si taiat in doua,in afara de ulei de masline,am pus si vinul si apa,am mestecat bine si am lasat la rece,acoperit cu o pelicula,timp de doua ore.Puteti sa lasati si o noapte.

Intr-o tigaie am incins uleiul,am pus carnea si am prajit-o bine pe toate partile,la foc rapid.Am pus apa cat cuprinde si am lasat sa fiarba circa 2 ore la foc mic,intorcand din cand in cand.

Practic trebuie sa stea la foc pana scade toata apa,daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata verde,sau cu mujdei de usturoi si mamaliguta....sau o garnitura de cartofii....in fine....fiecare cum vrea si cum ii place!!!! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alina26 1

19.02.2014, 14:25

multumesc!!

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:23

buuun

Alina26 1

24.02.2014, 21:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu kaizer