"Iepuras de la oras"

de theodora in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2010 | 5125 vizualizari

 

am glumit cu titlul dar nu am stiut sa-l numesc altfel. Este un fel de stifado

 

INGREDIENTE

  • un iepuras
  • 1kg de ceapa mica rosie sau alba
  • 1 1/2 lg pasta de rosii
  • 1 pahar vin rosu
  • sare piper 2,3 frunze de dafin,ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Iepuras de la oras":

se pune iepurasul taiat in bucati potrivite intr-o cratita cu ulei de masline pana capata putina culoare amestecand mereu.se adauga apoi ceapa,se amesteca si se acopera cratita pt 10 min.dupa...se adauga paharul cu vin sare piper pasta de rosii.se amesteca,se pun 2,3 pahare cu apa  si cateva frunze de dafin.acoperiti cratita si lasati 1h aproximativ la foc mic.pofta mareee!!!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Iepuras de la oras"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]