Icre de fasole boabe

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 4 Mai 2011 | 13135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • ulei
  • vegeta
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara.

Se pune la fiert in apa cu vegeta.

Cand este fiarta se strecoara si se lasa la racit.

Se pune in robot si se muxeaza adaugand ulei pana rezulta o pasta cremoasa.

Se potriveste de sare.

Eu am impartit in doua castroane.

Intr-un castron am amestecat o ceapa rosie tocata marunt.

In celalalt castron am amestecat 4 catei de usturoi facuti pasta.

Se serveste pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta