"Icre" de fasole

de ianculubita in Mancaruri de post, 12 Mar 2012 | 7479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1cana cu fasole
  • 3cepe
  • 1lamaie
  • 1ceasca cu ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Icre" de fasole:

Fasolea o pun la fiert iar dupa 30min o scurg,o clatesc bine cu apa rece apoi o pun din nou la fiert cu apa calda si 1lingura de sare;cand a inceput sa fiarba adaug 2cepe taiate marunt si o las sa fiarba foarte bine;o scurg,o dau la blenderul vertical,apoi o frec cu ulei si zeama de lamaie;la sfarsit condimentez dupa gust adaug ceapa taiata foarte marunt si pun icrele in boluri si se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Icre" de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa caramelizata