Iahnie de fasole cu carnatzi

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 3 Dec 2010 | 9874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Fasole uscata
  • 2 Cepe
  • Ulei
  • 1 Linguritza boia de ardei dulce
  • 3 Foi de dafin
  • 3 Linguri pasta tomate
  • Sare, piper
  • Carnatzi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnatzi:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineatza.A doua zi se spala se pune la fiert in oala sub presiune 1 ora.

Ceapa se taie marunt se pune in cratitza cu uleiul si se caleste 2-3 minute dupa care se pune putzina apa se adauga boiaua, foile de dafin si sare si se fierbe aprox 5 minute.

Se adauga fasolea si pastea de tomate si se mai fierbe 10-15 minute. se potriveste de sare(eu pun si o jumatate linguritza zahar) si este gata.

Carnatzii se cresteaza si se prajesc,

Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.Eu am mancat cu ardei cu varza muratzi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnatzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ceapa caramelizata