Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati

de housy in Mancaruri de legume, 1 Dec 2010 | 9810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 400gr cu fasole uscata
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 lingura ulei
  • 2 carnati trandafir
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri pasta de ardei rosu
  • 6 linguri pline malai
  • 2 cani apa
  • castraveciori murati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati:

 

  • fasolea se clateste si se pune la fiert, timp in care se schimba 2-3 randuri de apa la ea
  • se curata si se spala morcovul, ceapa, ardeiul, se toaca marunt sau se dau pe razatoarea mare, dupa caz, si se pun separat la calin intr-o lingura de ulei
  • din cand in cand se mai adauga putina apa, pentru a se innabusi legumule
  • carnatiul se taie felii sau cubulete, cum doriti
  • dupa ce fasolea e fiarta, si majoritatea apei s-a evaporat, se adauga legumele calite, se pun si carnaciorii, se presara sare, piper, patrunjel si  2 linguri de pasta de ardei
  • se potriveste de gust, se mai lasa putin la foc mic, dupa care se stinge focul si se lasa acoperita oala cu capac.
  • intre timp se face o mamaliguta
  • se taie niste castraveciori murati, si se serveste calda!!

                                      Asa pranz, mai rar.........!!! :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe in pârgă